5th Mar - 11th Mar 2017
12th Mar - 18th Mar 2017
19th Mar - 25th Mar 2017
Sun, Mar 12th Mon, Mar 13th Tue, Mar 14th Wed, Mar 15th Thu, Mar 16th Fri, Mar 17th Sat, Mar 18th
社區活動
Sun, Mar 12th

Alpha 啟發 - 愛城華人基督教福音堂

Starts: Sunday, March 12th, 2017 - 13:00 pm
Ends: Sunday, March 12th, 2017 - 15:30 pm
Duration: 2 hours 30 minutes
Repeats: Weekly - - every week - Ends Sunday, May 14th, 2017
Mon, Mar 13th

儿歌故事组(费用全免)欢迎0-5岁幼儿及家长参加 - 华人社区服务中心

Starts: Monday, March 13th, 2017 - 10:00 am
Ends: Monday, March 13th, 2017 - 12:00 pm
Duration: 2 hours
Repeats: Weekly - 週一 - every week - Ends Monday, April 10th, 2017
Tue, Mar 14th

儿歌故事组(费用全免)欢迎0-5岁幼儿及家长参加 - 华人社区服务中心

Starts: Tuesday, March 14th, 2017 - 9:30 am
Ends: Tuesday, March 14th, 2017 - 11:30 am
Duration: 2 hours
Repeats: Weekly - 週二 - every week - Ends Tuesday, April 11th, 2017

恩福浸信會排舞班

Starts: Tuesday, March 14th, 2017 - 19:00 pm
Ends: Tuesday, March 14th, 2017 - 20:30 pm
Duration: 1 hour 30 minutes
Repeats: Weekly - 週二 - every week
Wed, Mar 15th

儿歌故事组(费用全免)欢迎0-5岁幼儿及家长参加 - 华人社区服务中心

Starts: Wednesday, March 15th, 2017 - 9:30 am
Ends: Wednesday, March 15th, 2017 - 11:30 am
Duration: 2 hours
Repeats: Weekly - 週三 - every week - Ends Wednesday, April 12th, 2017
Thu, Mar 16th

一生最美的祝福音樂佈道會

Starts: Thursday, March 16th, 2017 - 19:00 pm
Ends: Thursday, March 16th, 2017 - 21:30 pm
Duration: 2 hours 30 minutes
Repeats: Daily - Every day, Ends Sunday, March 19th, 2017

[华人社区服务中心] 新移民安顿须知

Starts: Thursday, March 16th, 2017 - 9:00 am
Ends: Thursday, March 16th, 2017 - 11:50 am
Duration: 2 hours 50 minutes
Repeats: Weekly - 週四 - every week - Ends Thursday, December 28th, 2017
Fri, Mar 17th

一生最美的祝福音樂佈道會

Starts: Friday, March 17th, 2017 - 19:00 pm
Ends: Friday, March 17th, 2017 - 21:30 pm
Duration: 2 hours 30 minutes
Repeats: Daily - Every day, Ends Sunday, March 19th, 2017
Sat, Mar 18th

启发课程 - 恩福浸信会

Starts: Saturday, March 18th, 2017 - 18:00 pm
Ends: Saturday, March 18th, 2017 - 21:00 pm
Duration: 3 hours
Repeats: Weekly - 週六 - every week - Ends Saturday, May 13th, 2017

一生最美的祝福音樂佈道會

Starts: Saturday, March 18th, 2017 - 19:00 pm
Ends: Saturday, March 18th, 2017 - 21:30 pm
Duration: 2 hours 30 minutes
Repeats: Daily - Every day, Ends Sunday, March 19th, 2017